Выберите нужный вариант

1. Margaret … go to the bank yesterday

a) hadn’t

b) didn’t

c) wasn’t

2. Cars are expressive. They … a lot of money.

a) costs

b) cost

c) have cost

3. I drink black coffee but I … drink white coffee

a) didn’t

b) doesn’t

c) don’t

 

 

 

4. Today it is warm, but yesterday the weather … cold

a) were

b) was

c) are

5. This time last year we .. in Paris

a) was

b) are

c) were

6. He … cleaned the room, when his mother came home.

a) has

b) had

c) was

7. He… driving very fast when the police stopped me.

a) were

b) did

c) was

8. He … cleaning the room, when his friend came to him.

a) were

b) was

c) had

9. If you are not well, go bed early, and you … feel better tomorrow.

a) are

b) will

c) shall

10. Switch off the gas. The water ... already.

a) boils

b) have boiled

c) has boiled

  • 1.b
    2.b
    3.c
    4.b
    5.c
    6.a
    7.c
    8.b
    9.b
    10.c




See also: