Choose the correct item.1. It`s 9 o`clock ...........the morning.A. in           B. on           C. at2. We .......... new at school.A. is           B. am          C. are3. My birthday is .......... the  5 th of  October.A. in           B. at            C. on        4. Colin .......... shopping  every Saturday morning.A. go          B. gos         C. goes                                   5. Tom .......... to the radio now.A. is listening     B. listens      C. listen6. What time .......... you go to school?A. can            B. are             C.  do                                    7. The toy shop is .......... to the bank.A. right         B. near            C. next8. Whose house is that? It’s ..........A. Kates’      B. Kate          C. Kate’s9. She doesn`t work .......... night.A. at              B. in              C. on10. There aren’t .......... eggs in the fridge.A. some        B. same         C. any11. How .......... cheese is on the plate?A. many        B. much        C. a lot of12. .......... Mario   at home?A. Is              B. Do            C. Has13. Would  you .......... to have dinner?A. like           B. want         C. do14. My house is.......20, Apple Street.A. in                B. at             C. on15. I can see a girl .......the picture.A. in                B. at              C. on.16. My mother .......... now.A.   sleeps          B. is sleeping      C. sleep17. There are six……on the table.A. knives        B. knife             C. knive18. .......... Ann and Mary like ice cream?A. Are            B. Do             C. Does19. He never .......... pizza.A. eats             B. is eating    C. eat20. She……..got a guitar.A. has got       B. has           C. haves

  • 1.in
    2.are
    3.C
    4.C
    5.A
    6.C
    7.C
    8.C
    9.A
    10.C
    11.B
    12.A
    13.A
    14.C
    15.B
    16.B
    17.A
    18.B
    19.A
    20.B